Alföldi Róbert

Alföldi Róbert: "Nem titkoltam a fájdalmat"

 

2013. szeptember 29.

Szily Nóra

 

Most hétről hétre láthatjuk az X-Faktor mentoraként, előtte öt évig tanúi lehettünk, hogy mit gondol a színházcsinálásról a Nemzeti Színház élén. A szerencsések eljuthatnak a Rózsavölgyi Szalonba, hogy lássák az Utolsó óra című darabban, és nagyon várjuk a rendezését a Vígszínházban, a Radnótiban. Része volt az életemnek is, hisz az ezredfordulón együtt ébresztettük a nézőket a Reggeliben.

Bővebben: Alföldi Róbert: "Nem titkoltam a fájdalmat"

Alföldi: előbb-utóbb mindenki sorra kerül

 

2013. szeptember 06.

Balogh Gyula / Népszava

 

Nem azok a hibásak, akik kimennek az utcára, hanem azok, akik kihasználják ezeket az embereket és mindenféle demagógiával és hazugsággal próbálják őket manipulálni - mondja Alföldi Róbert, az István, a király körül kialakult hisztériáról. A Nemzeti Színház volt igazgatója úgy véli, szakmai összefogás nélkül a politika elérheti, hogy két-három éven belül egy színház sem lesz, ahol szabadon lehet majd dolgozni.

Bővebben: Alföldi: előbb-utóbb mindenki sorra kerül

Milyen évet írunk, hogy ilyen megtörténhet?

 

2013. szeptember 04.

Kalmár Csaba

 

Alföldi Róbert szerint az a lényeg, hogy élőben ötvenezren, tévével együtt egymillióan nézték az István, a király új rendezését. Elemezni nem akar, és nem is érti, miért szült agressziót az előadás. Úgy látja, az X-Faktorban remek négyes ült össze, és az érdekli a legjobban, mit tud hozzátenni egy már kiforrott személyiséghez.

Bővebben: Milyen évet írunk, hogy ilyen megtörténhet?